Kampanj för trogna lunchkunder

Brukar du äta lunch hos oss ofta? Vi vill bjuda dig som är stamgäst hos oss 2019 på en bonus som ett tecken på vår uppskattning. Vi kör med ett klassiskt kuponghäfte. Du betalar i förskott för ett antal luncher och får ett bra erbjudande som tack för det. Varje kupong är perforerad och häftet är lätt att hålla reda på.

När du köper tio kuponger får du 5 % i rabatt på priset. Köper du 20 kuponger har vi ett ännu bättre erbjudande och höjer rabatten till 10 % samtidigt om vi bjuder på gratis måltidsdryck (läsk, saft, mjölk, ramlösa eller lättöl). Det kan även hända att vi har särskilda kampanjer och bonusar för våra lunchkupongsinnehavare.
Vi kan skicka ett kuponghäfte till dig om du anger din adress online via kontaktformuläret nedan. Du kan också fråga om det i restaurangen i samband med att du äter hos oss. Du kan givetvis köpa, eller beställa, nya kuponger när de gamla är slut. Om du inte själv har användning för kuponger så är det en fin present åt någon som vanligtvis äter i Gamlestaden! Vi kommer att ge en särskild bonus till den av våra kunder som köpt flest lunchkuponger 2019!

Namn:
Email:
Meddelande: